torstaina, joulukuuta 02, 2004

Bloggaus-uutisia

Minua alkaa entistä enemmän hatuttamaan blogini ulkonäkö ja päivitettävyys. Ihan ensimmäiseksi on kai mainittava, etten jaksa enää pitää yllä neuleblogilistaani, kun uusia blogeja tulee enemmän kuin minulla riittää jaksamista. Kun te, rakkaat lukijani ja kanssabloggaajani, kuitenkin varmaankin liitytte "Suomalaisten neulebloggaajien rinkiin", taidan ottaa härkää sarvista ja nakata suurimman osan linkeistäni saunan taakse. Samalla uuden ulkomuodon tekeminen blogilleni tarvittaessa helpottuu jonkin verran.

Muutenkin alkaa blogini ulkonäkö kyrsimään, joten siihen saattaa olla tulossa joitain muutoksia siihenkin, siis enemmän ja/tai suurempia kuin mitä olen puolivaivihkaa tälle tehnyt viime aikoina. Ellei muuta, niin saatan integroida tämän blogin omiin kotisivuihini. Se näkee, ken elää.

Pinseri.comin listat muuttanevat ensi viikolla blogilista.fi:hin. Muistattehan viimeistään silloin ilmoitella blogienne olemassaolosta muuallekin kuin
neulonta-sähköpostilistalle? Itse kun en jaksa mitään sen suurempia listoja ylläpitää edes itseäni varten, vaan käytän Päivän Pamausta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu