tiistaina, marraskuuta 23, 2004

Lisää kuvatuksia

Tässä taiat tapahtuu
Ah, rakas nojatuoli. Tässä teen suurimman osan konnantöistäni. Käsityölaatikolla on kansi, jonka päällä ovat tohvelini, sakseni, lyijykynä ja niitä peittämässä tyyny. Tyynyn ja tyynynpäällisen sain muuten eräänä jouluna lahjaksi ystävältäni, sittemmin yritin harjoitella pientä hardanger-kirjontaa siihen. Se projekti jäi kesken, onneksi räpellystä ei juurikaan huomaa :-D. Itse laatikko sisältää Vaaka-lappuja, puikkoja, palan kangasta, virkkuukoukkuja, jonkin verran lankoja ja lankavyötteitä, vihon ja kirjat silloin, kun en niitä käytä (ts. aina).

Tyynyn päällä näkyy kaksi neulekirjaa (Oho, se käyttää jotain ohjekirjojakin, muka!), ja tämän hetkinen päätyöni. Langat ovat edelleenkin siskolta tontuntöihin saatuja. Lanka halusi pipoksi, joten pipo siitä tulee. Katselin päivällä pomppivalta DVD-levyltä LOTR1:stä, josta tuli mieleen rogue, josta tuli mieleen palmikko, josta tuli mieleen kirjan eräs ohje, joka nyt monistuu tuohon pipoon.

Nojatuolin takana vasemmalla näkyy Jemma©, johon tutustumme seuraavassa kuvassa lähemmin.

Lankavarasto
Sen lankavarasto on tossa. Tässä on kokonaisuudessaan henkilökohtainen lankavarastoni eli Jemma©. Osa langoista on käsityölaatikossa, mutta suurin osa Jemma©ssa. Mieli tekisi koko ajan lisää lankaa, mutta rahatilanne ei anna myöten. Auto hajosi --> ei Kädentaito-messuille. Ehkä se rahaa ansaitseva joulutonttu antaisi sen verran rahoitusta että saisin täytettyä ennen joulua Jemma©n vieressä olevaa paperista kassia, jossa sijaitsee JouluJemma©...

Joulupukki rakastaa minua
JouluJemma© sisältää tällä hetkellä punaiset säärystimet, valkoiset palmikkolapaset ja kaksi mustaa pannulappua. Sieltä puuttuvat täysin vaiheessa olevat vihreät, Tangosta neulotut hiuspompulat (3 kpl) ja ne lahjat, joihin ei ole vielä materiaalia eikä niitä siten ole aloitettukaan.

Äidin joululahjat, osa 1
Äiti tilasi minulta mustia patalappuja, joten minä tyttö tein sellaiset. Täytteeksi Vaaka-lapun ohjeella tehdyt sisukset huovutettuina, päällä rahaa ansaitsevan tontun vanhoista risoista farkuista ommellut kuoret. Ompelukonetta lainasi ystävällisesti käyttööni naapurin tonttumuori.

Siinä kierroksemme tällä kertaa!

3 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Päiviä, ollaanpas sitä oltu ahkeria, oikein hävettää kun en itse ole mitään aikaiseksi saanut, paitsi purkanut aloitetun ristipistotyön alkutekijöihin kun mokomat olivat kallellaan väärään suuntaan, kyllä aloittelijaa nyt rangaistaan... Omista joululahjoista valmiina on vain kasa huovutettuja huovutusta vaille olevia patalappuja :S Pitäisi listalla on muutamat pienehköt sukat ja neule(aloitettu takakpl:n verran) joululahjoiksi :) Mitenköhän tämän Lape-tontun käy?

23 marraskuuta, 2004 16:50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Unohtui, tällä Lape-tontulla on kyllä aineet mutta kätösiä sais olla muutama pari lisää niin kerkeisi....

23 marraskuuta, 2004 16:53  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tutun näköinen kirja... :)

Marjut

23 marraskuuta, 2004 17:08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu