maanantaina, marraskuuta 08, 2004

Ruma sana sanotaan niin kuin se on

En ole jaksanut kirjoittaa, kun ei kuvat ole näkyneet. Tokihan ne saisin helposti jonnekin muualle, mutta kun en jaksaisi jokaisesta kuvan sisältävästä silmukasta vaihtaa kuvien osoitetta, niin olen ollut siinä toivossa että ehkä se palvelin apasseineen nousisi jossain vaiheessa ylös. Fat chance. Jos asiaan ei tapahdu muutosta tällä viikolla, vaihdan kuvani ja kotisivuni jonnekin muualle. Järkyttävä rumba siitä syntyy, mutten jaksa enää tätä pelleilyä. Otin kuvat toistaiseksi pois näkyvistä, ettei osa sivun latausajasta mene turhien kuvien latailun yrittämiseen.

Sitten itse asiaan.
Vaaleansininen kaulaliina pääsi uuteen kotiinsa. Valitettavasti uusi omistaja on allerginen lähes kaikelle, joten loppujenlopuksi kaulaliina taitaa jäädä käyttämättä. Noh, ajatushan se on se mitä asiassa katsotaan.

Sain NiinaS:ltä monta viikkoa sitten ihanan kasan lankoja ja puikkoja. Niistä onkin tullut kudott^H^H^H^H^H^H^Hneulottua tilkkuja monella eri ohjeella. Samoin sain siskolta langat sisarentyttären joululahjoihin, punaiset säärystimet ja valkoiset palmikkolapaset ovat päättelyä vaille valmiit.

Luokkatoverini Päivi tilasi minulta mustat sukat Seitsemästä Veljeksestä. Koska niihin ei tule kirjoneuletta tai muuta vaativaa, en kehdannut pyytää palkaksi sukkapuikkoja kummempaa, ja sukkapuikoista minulla onkin ollut pulaa, tai siis kaikista puikoista. Sainkin Inoxin 4:n puikot, jotka Neulonta-listalta saamieni ennakkoaavistusten mukaisesti olivat nihkeät. Pienen totuttelun jälkeen kutominen sujuu näillä puikoilla ihan yhtä hyvin kuin muillakin, joita olen kokeillut.

Kuolaan päivittäin Tusshenalle, jota katselen seasonstoren nettisivuilla. Samoin kuolaan Hahtuvalle ja tavallisimmillekin Novitan langoille. Lankaa on, mutta tekisi mieli aloittaa joku suuri projekti. Viikonloppuna tuli käytyä Jyväskylässä ja Seppälän Prismassa ja City-Marketissa olisi ollut kaikkea upeaa. Tällä hetkellä haluaisin kovasti palmikkoapupuikot, punaista ja mustaa Isoveljeä, valkoista Teddyä, mustaa Woolia, vaaleansinistä hahtuvaa joulupukin töihin ja vaikka mitä muuta...

1 kommenttia:

Blogger Ziina kirjoitti...

Hei! Kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa, ihmettelin jo mihin olet kadonnut. Seasonstoressa olisi minuakin kiinnostavia lankoja, tilataanko kimpassa? Laita postia:)

08 marraskuuta, 2004 14:48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu