maanantaina, lokakuuta 18, 2004

pakko saada... lisää lankaa, lisää LANKAA! LISÄÄ!

Tänään tunnit loppuivat yhdeltätoista ja paremmman tekemisen puutteessa (kun en kudintakaan sattunut ottamaan mukaan) kiertelin netissä katsomassa eri ihmisten blogeja (mm. Minnan pieni neuleblogi tuli luettua kokonaan) ja eri firmojen kotisivuja. Tuli pakottava tarve hankkia lisää lankaa, tai ainakin uudet puikot.

Nopea, nälkäisenä tehty kierros paljasti, että

  1. Tampereen Sokoksessa ei ilmeisesti myydä mitään käsityötarvikkeita

  2. Kauppahallissa oli herkullisen näköistä mustaamakkaraa

  3. Ikkunaostoksilla Taito-Shopissa päättelin, ettei siellä myydä kuin valmiita tuotteita

  4. Koskikeskuksen K-Pikkolosta oli broilerikolmioleivät myyty loppuun

  5. Pertti Salovaara on suloinen livenä, varsinkin omaa tytärtään kantaessaan

  6. Koskikeskuksen ainoassa käsityöliikkeessä oli surkean pieni neuletarvikemäärä

  7. Tiimarissa ei myydä kuulakärkikyniä, jotka kelpuuttaisin kalenteri/lompakkoni kynäksi

  8. 2 euroa Mäkkärin tuplajuustohampurilaisesta on ihan liikaa


Nämä tutkimustulokset mukanani lähdin bussilla kohti Valkeakoskea ja matkalla oli tylsää, kun ei ollutkaan kudinta mukana. Naapurikaupasta ostin kalliilla pätkän mustaamakkaraa ja menin kotiin syömään ja kutomaan.

Vähän aikaa kudottuani käynnistin tietokoneeni ja neulonta-listalla tarjottiin lankaa ilmaiseksi Vaaka-tilkkujen kutomista varten! Mikä juhlapäivä! Kaksi kiloa tulossa! Kiitos Niina S (eli Ziina)!

Sivuhuomautuksena: kotisivuni ja sitä myöten lähes kaikki tämän blogin kuvat ovat jostain syystä alhaalla. Kyllä se siitä...

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No huh. Luitko myös englanniksi? ;-)

Onko sulla vaikeuksia noiden Vaaka-tilkkujen mittasuhteiden kanssa? Ekasta tilkustani tuli vahingossa 22 cm, vaikka puolivälissä purkasin jo siitä pois. Samoin tilkkujen ensimmäisestä puolikkaasta (se, jossa tehdään lisäykset) tahtoo tulla pienempi kuin jälkimmäisestä puolikkaasta.

Katsotaan, saanko tämän viestin perille. Mullakin on yhteydet tänään tökkineet vähän suuntaan jos toiseenkin, joten ehkä tämä on jotakin yleismaailmallista...

Minna (www.minnaproductions.net)

18 lokakuuta, 2004 19:24  
Blogger Myrtti kirjoitti...

No en sentään englanniksi, mutta seuraavana vuorossa onkin sitten Marjutin neuleblogin lukeminen... taattu "uuu... tahtoo" "aaaaa.... nam"-ilmiö tulossa.

Kummallista kyllä, minulla nuo vaakalaput lähtee nurkasta nurkkaan tehden luistamaan kuin mummo peltikatolta. Tasaisia tulee, tai ainakin ihan riittävän tasaisia, ompeluhan ne sitten lopuksi tasannee. Sain muuten puolet palkkalangoista lahjoitettua naapuri-mummelilleni Pirkolle, joka kutoo niistä Vaaka-lappuja tai "lohtulappuja", kuten niitä täällä ilmeisesti kutsutaan. Nyt voinkin jäädä hyvällä omallatunnolla odottelemaan Ziinan pakettia :-D

18 lokakuuta, 2004 21:40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Näyteikkunat eivät tosiaankaan tuo esille Taito-shopin parhaita puolia, langat on asetettu esille kellariin, jossa niitä kyllä muistikuvani mukaan on ihan hyvä määrä.
Mukavaa neulesyksyn jatketta ja bloggailuintoa Miialle(eli meille uteliaille paljon lukemista).

mirja

19 lokakuuta, 2004 10:04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jaa, joku ehtikin ensin. Vahvistan vaan edellistä kommenttia, että Taito-Shopin alakerrasta saa lankoja, puikkoja ja koukkuja vähän joka lähtöön - paljon sellaistakin kamaa, mitä on tosi vaikea löytää muualta. Sinne!
AnneV, tamperelaisevakko

19 lokakuuta, 2004 10:18  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu