perjantaina, lokakuuta 15, 2004

Ohimennen

Eipä sille pikkuneuleelle sitten löytynytkään sijaa kranssista, kun en löytänyt mitään tarpeeksi sööttiä ja hauskaa tietokonekomponenttia esittämään miehen osuutta taloudesta.

Ohimennen sanottuna, sain jonkinlaista viestiä tämän blogin myötävaikutuksella myös Vaakalta, ja yritänkin nyt repiä voimia ottaa yhteyttä oikeisiin henkilöihin ja kiittää yhteydenotosta. Kolme ja puoli tilkkua valmiina.

3 kommenttia:

Blogger Ziina kirjoitti...

Miten olisi jokin mikropiiri? Olisi sääli jos pikkuneule joutuisi hylätyksi...

t: ziina from
http://ziinanblogi.blogspot.com/

17 lokakuuta, 2004 17:29  
Blogger Myrtti kirjoitti...

Turhautumisen puuskassa tuli se neulekin jo purettua, kun en viitsinyt jättää teräviä neuleita minnekään törröttämään, odottelemaan pikkuneuleelle parempaa käyttöä. Purin romukopan pohjalta vanhasta GeForce2 Titanium-näytönohjaimestakin erilaisia komponentteja, muttei mies tykännyt niistä "itseään kuvastamaan", joten päätin jättää kranssin melko "vaniljaksi". Ehkä laitan kuvan myöhemmin...

Kiitos muuten linkistä omaan blogiisi, laitanpa sen omalle linkkilistalleni! Olethan muistanut ilmoittautua Pinseri.com:in blogilistalle?

17 lokakuuta, 2004 18:04  
Blogger Ziina kirjoitti...

Olen ilmoittautunut pinserin listalle, ainakin pitäisi siellä neuleblogien listalla tuokin komeilla. On tylsää jos kukaan ei kommentoi mitään. Askarteluliikeissä on cernit massaa kaikissa väreissä, siitä voisi askarrella miehenkin mieleisiä figuureja...

17 lokakuuta, 2004 18:09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu