keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2005

Se tunne viriää

Yllättäen olen onnistunut viime aikoina kuin vaivihkaa tekemään käsitöitä. Ei mitään suurta ja mullistavaa, mutta kuitenkin.

Ensinnäkin, kävin jokinaikaa sitten Tampereen Eurokankaassa ompelemassa itselleni nenäliinoja flanellista. On jokseenkin ihanaa havaita, että kangaskaupassa saa ilmaiseksi käyttää ompelukonetta ja/tai saumuria. Ko. palvelua pyörittää Eurokankaan ompelukonemyyjä, aivan ihana rouvashenkilö, miljoonat kiitokset hänelle! Tiedänpähän missä asioin kun makuuhuoneen verhot täytyy uudistaa. Toivottavasti eivät isommat pamput Eurokankaassa päätä että se muutaman neliön tila, joka nyt on kankaanleikkuupöydän ja ompelukone/saumuripöydän käytössä, pitäisi luovuttaa jollekin alennuslaarille. Onkohan muissa Eurokankaissa samanlainen palvelu?

Nenäliinoja tuli tehtyä valkoisesta flanellista 12 kpl. Saumurilla niitä oli mukava huristella, nenäliinoille tuli hintaa 2,50e. Enää ei tarvitse flunssan tullessa raastaa nenäänsä rikki paperiin tai nyppiä vastapestyistä pyykeistä nenäliina/vessapaperihöttöä. Lllllloistavaa.

Toisekseen, kiitos Ullalle ja Heidi Antilalle. Nyt tiedän mikä on seuraava käsityöni, jonka teen.

1 kommenttia:

Blogger Tuazophia kirjoitti...

Minäkin suunnittelin tekeväni Tuxin. Harmi, ettei meidän neitiä pahemmin enää kanneta liinassa, muuten sointuisi hyvin isin liinaan: http://www.netland.fi/outik/kuvapankki/pics/470.jpg (kuvassa tosin ei ole meidän liina, mutta samanlainen).

Kangasnenäliinat tosiaan säästävät nenää (kannattaa muistaa pestä niitä vähintään kuudessakympissä välillä, niin varmasti kuolevat pöpöt). Meillä tarkoitukseen käytetään harsorättejä (siis niitä vauvojen), mutta tuollaiset ihan varta vasten tehdyt voisivat olla salonkikelpoisempia. :D

01 kesäkuuta, 2005 14:49  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu