maanantaina, kesäkuuta 20, 2005

Nyt se on tullut hulluksi

Sain lauantaina aamupäivällä avokin heräämistä odotellessani omituisen mieliteon. Halusin urheilujuomaa. 9,6 kilometrin päästä. Otin mukaan avaimeni, pankkikorttini, pyöräilykypäräni, musiikkini ja huulirasvani, laitoin aurinkorasvaa päälle ja lähdin pyöräilemään kohti Lielahtea. Perillä Citymarketissa ostin pullollisen urheilujuomaa, join sen ja lähdin takaisin.

Pullo oli varsin kätevä. Sen suuaukosta mahtuvat "normikokoiset" jääpalat ilman suurempia ongelmia sisään. Kävin sunnuntainakin samalla lenkillä tarkistamassa onko Citymarket vielä paikallaan. Olihan se, auki se ei vielä ollut, mutta paikallaan se oli. Pyöräillessä mieleeni tuli tehdä urheilujuomapullolleni jonkinlaisen kivan pidikkeen, paremman kuin minkä tein äkkiä kiireessä hamppunarusta ennen lähtöäni.

Kuori
Kuori käytössä
"Jo muinaiset roomalaiset" jäähdyttivät juomavetensä ja viininsä tällä menetelmällä. Se perustuu energian häviämättömyyden lakiin, siihen että energiaa ei synny tyhjästä. Kun kuoren kastelee, siitä pyrkii haihtumaan kosteutta. Haihtumiseen tarvittavan energian se hakee pullosta ja sen sisällöstä, ja kas näin - pullon sisältö pysyy viileänä, ellei jopa viilene entisestään. Tästäkin voisi kehittää bisneksen (ja rahat sit mulle!) :-)

käytetty aika: 2 tuntia

1 kommenttia:

Blogger MysteryKnitter kirjoitti...

Upeaa murretta! Ja upea tuo sinun jäähdytyssysteemisikin. Well done you!

09 joulukuuta, 2005 23:22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu